Friday, October 21, 2005

Kina, Riget i Midten. Hakan og Susannes sommerhus i Tyrkiet. Vores store rejser i 2006.

Udsigten fra sommerhuset nær Bodrum og de forhistoriske græske kulturperler som f.eks. Efesos.

En del af den 6000 km lange kinesiske mur.


Like USA has their Kennedy´s, Germany has their Mann´s





Teksten kunne på tysk læses i Huset Buddenbrook i Lübeck, hvor vi tilbragte to dage fornylig. Billedet til højre viser indgangen til Niederegger, et marcipanhus med arbejdende museum på toppen, kaffe- og marcipankageresturant i midten og butik med marcipan i alle afskygninger i bunden. Til venstre idyllen ved kanalen med en optimistisk fisker.

Den første aften spiste vi tysk fuldkost i en germansk lederhosen kælder (Am Rathaus). Dagen efter besøgte vi Mariakirchen, Buddenbrook, Puppenmuseum, Niederegger, sejlede kanalrundfart, var på toppen af Sct. Petrikirche med fantastisk udsigt (se billedet foroven hvor også vores hotel ses) og nød det pragtfulde sommervejr en hverdag først i oktober. Om aftenen spiste vi en udsøgt 3-retters menu i SAS Radissons Nautilo restaurant. Først Tuncapaccio, derefter andebryst og så creme brûlée til dessert. Dertil en glimrende italiensk Valpolicella Reservé 2003 - og kaffe. Dag tre gik turen retur til Danmark. Mange små gode oplevelser rigere.

Jeg er imod ...

Jeg er imod Irak-krigen og alle dens løgne. Jeg er imod genoptagelse af korstogenes blodige kampagner med militær indførelse af demokrati i fremmede lande, hvor store dele af befolkningerne ikke ønsker vores tilstedeværelse og forsøg på at styre deres liv.
Jeg er imod det udemokratiske system med arveret til tronen, landets højeste embede, som uddeler ordener for lang og tro tjeneste til højre og venstre. Afskaf eller privatiser monarkiet og lad dem betale som føler glæde ved institutionen.
Jeg er imod folkekirken, imod at betale skat til en institution jeg som ateist ingen glæde har af. Privatisér den sammen med monarkiet og lad os få frie demokratiske valg også på områder der har mest med tro, håb, kors, bånd og stjerner at gøre.